Найкращий день святого Валентина, натхненний ідеями подарунків та побажань

Знижки на День Валентина до 30%

Вже знаєте, що подаруєте на День святого Валентина? У нас є кілька порад та ідей для вас. І в якості бонусу ми також даруємо вам заздалегідь підготовлені привітання до Дня святого Валентина, тому не соромтеся ними користуватися ♥

Ви також завжди з нетерпінням чекаєте повернення додому, коли знаєте, що там вас чекає ваша друга половинка? День святого Валентина – ідеальний час, щоб показати їй свою любов і турботу. Запитаєте, чим же порадувати своїх близьких? Будемо раді вам допомогти.

Ми підготували для вас чудові пропозиції в таких категоріях, як краса та косметика, годинники та ювелірні вироби, мода та нижня білизна, товари для домашніх тварин, телефони та планшети, подарунки та квіти, оздоровчий та романтичний відпочинок. З 1 по 14 лютого ви знайдете неперевершені пропозиції за фантастичними цінами в кожній з них. Ви не тільки отримаєте заздалегідь підготовлений ідеальний подарунок, щоб уникнути стресу, але й заощадите гроші.

Бажаєте переглянути всі знижки на День святого Валентина в одному місці? Натисніть посилання нижче, щоб дізнатися, з чого ви можете вибрати.

Молода пара обіймаєтьсяАвтор: Андреа П'яккадіо (Pexels)

Для любителів моди


Новий предмет одягу - це не просто радість для дам. Такий подарунок також потішить і джентльменів, які мають вибагливий смак і дбають про те, як виглядають. Светри, сорочки або костюми належать до улюбленого одягу вашого партнера? Доповніть його гардероб сучасним одягом від інтернет-магазину Answear. Ви також можете порадувати його новою краваткою, чоловічою сумкою або капелюхом.

У нас також є поради щодо подарунків для жінок. Якщо ваші стосунки тривають досить довго, ви, напевно, знаєте, який одяг найбільше подобається вашій коханій людині. Чи віддає вона перевагу стриманому та елегантному стилю чи, навпаки, виразнішому та екстравагантнішому? Ознайомтеся з повним асортиментом жіночого одягу на нашому сайті та виберіть для коханої найкращі варіанти.

Вам не потрібно виключати подарунки з цієї категорії, навіть якщо ви тільки почали відносини. Наприклад, можна зробити ставку на універсальну водолазку або светр, а з аксесуарів можна вибрати сумку, шарф або шапку. Дівчина обов'язково оцінить ваші зусилля та знаки уваги. Завдяки цим пропозиціям ви можете придбати вищезазначені та інші товари зі знижкою.

Список потенційних та популярних подарунків до Дня святого Валентина також повинен включати категорію нижньої білизни. Цим подарунком може насолодитися кожен. На це свято можна дарувати білизку нестандартних кроїв, кольорів та з розкішних матеріалів.

Ось кілька магазинів, де можна придбати нижню білизну за вигідними цінами.

Додайте приємне побажання до подарунка. Для любителя модних тенденцій це може звучати так:

«Ти - моя ікона стилю і зразок найкращого смаку, тому я вибрав/-ла для тебе цей подарунок. Сподіваюся, тобі сподобається так сильно, як я тебе люблю. Але пам'ятай, для мене найпрекрасніше, що може бути в світі - це ти, незалежно від того, що ти вдягаєш. Я бажаю тобі щасливого Дня святого Валентина!»

Жінка розпаковує подарунок Автор: Мішель Леман (Pexels)

Подарунок для краси та догляду


Чи знаєте ви улюблену марку косметики вашої половинки? Тоді ви легко зможете вибрати подарунок. Якщо ви перебуваєте в протилежній ситуації і не уявлення не маєте про це, у вас є ідеальна можливість поекспериментувати та спробувати нові продукти. Створіть оригінальний подарунковий бокс для свого партнера з продуктами, які стануть сюрпризом до Дня святого Валентина. Потрібна інформація про те, де і що купити? У категорії Краса та косметика ви знайдете дійсно широкий асортимент.

Які товари може містити жіночий подарунковий набір? Виберіть лосьйон для тіла, лак для нігтів, помаду, тіні для повік або нові пензлики для макіяжу, щобзамінити зношені. Не знаєте, що вибрати для чоловіка? Він обов'язково буде використовувати засоби для догляду за бородою та вусами, аксесуари для гоління або засоби для укладання волосся.

Але якби ми порекомендували один і НАЙКРАЩИЙ подарунок як для леді, так і для джентльменів, це були б парфуми. Це подарунок, який одержувач точно не забуде. Основне правило при його виборі полягає в тому, що парфуми для жінки повинні бути легкими з більш м'яким ароматом, а чоловічі парфуми - більш важкими і виразними.

Яким побажанням можна доповнити такий подарунок?

«У мене для тебе маленький подарунок, який лише підкреслить твою красу, адже ти прекрасна/-ний така/такий, яка/-ий ти є. Для мене ти найкрасивіша людина, яку я люблю понад усе, і сьогодні я святкую те, що маю тебе».

Косметичний набір подарунковийАвтор: Річан Дві Путра (Pexels)

Хочете придбати парфуми? Notino підготував широкий асортимент жіночих та чоловічих ароматів різних типів за вигідними цінами. Переконайтеся.

 

Ювелірні вироби та годинники скажуть це за вас
 

Всі подарунки, зроблені з любові, прекрасні та цінні. Але правда в тому, що ювелірні вироби завжди були та завжди будуть одним з найкрасивіших подарунків, які ви можете подарувати. І в День святого Валентина вони здатні продемонструвати вашу любов найкращим чином.

Якщо ви хочете придбати їх для свого партнера цього року, інвестуйте лише в якісні ювелірні вироби або годинники, які прослужать багато років без ознак зносу. Боїтеся, що не вгадаєте смаки партнера? Купуючи годинник, важливо в першу чергу враховувати його стиль, чи повинні вони бути спортивними або елегантними. Також при виборі кольору рекомендуємо звертати увагу насамперед на універсальні відтінки, а для дам - на годинники з популярним круглим циферблатом.

Не знаєте, з якого матеріалу дарувати прикраси: золота, срібла, титану? Відповідь ви знайдете в скриньці з ювелірними виробами вашого партнера. І тоді буде легко вибрати правильний браслет, каблучку, ланцюжок або намисто, щоб ідеально висловити свою любов. До речі, якщо ви плануєте вивести свої стосунки на новий рівень, обручка зробить цей день чудовим святом вашої любові.

У наш час чоловіки часто носять прикраси. Не тільки браслети, а й кільця чи ланцюжки. Тому не вагайтеся ні на секунду і вибирайте стильні прикраси від інтернет-магазину Gold.ua. Особливих слів привітання потребує такий цінний подарунок, як годинник або прикраси. Наприклад:

«Ти як цей подарунок – безмежно красивий і цінний. Нехай годинник нагадує тобі, що я люблю тебе кожну хвилину, а прикраси, що ти для мене найкрасивіша людина у всьому світі».

Чоловік дарує жінці каблучкуАвтор: Марко Кларіч (Pexels)

Це правда, що ювелірні вироби - не найдешевша річ, особливо якщо ви віддаєте перевагу якісним і перевіреним брендам. Однак ми знаємо, як ви можете заощадити гроші на цих товарах, а також час, витрачений на перегляд веб-сайтів. Купуйте за допомогою наших пропозицій.

Час для спільного домашнього улюбленця


Ви обидва хочете мати домашню тваринку? Купіть його до Дня святого Валентина та здивуйте свою кохану людину. Незалежно від того, чи це собака, кішка, кролик, черепаха або рибка, спільна домашня тваринка також є ознакою любові.

Однак, майте на увазі, що домашня тварина стане невід'ємною частиною вашого життя, і вам потрібно буде присвятити частину свого вільного часу догляду, прогулянкам, годуванню або іграм. Це просто буде потребувати вашої уваги. Подумайте, чи справді ви готові до цього зобов'язання у вашому спільному житті, яке також навчить вас відповідальності.

Вам цікаво, чи варто все ж таки купувати домашнього улюбленця? Одне можна сказати напевно, він буде вашим найкращим другом, ще одним членом родини і завжди буде любити вас. Крім того, ви можете сприймати домашню тварину як підготовку до більш відповідального кроку - народження дитини.

З яким побажанням дарувати домашню тварину? Можливо, це може звучати так:

«Я з нетерпінням чекаю нашого чудового спільного життя і хочу, щоб ми подбали про цю милу пухнасту істоту разом. Я знаю, що ти давно цього хотів/-ла. Як ми його назвемо?»

Хлопець гуляє з собакоюАвтор: Дзен Чунг (Pexels)

Хочете придбати всі необхідні зоотовари для домашніх тварин? Знайдете їх в онлайн-магазині ZooComplex.

Практичні подарунки з асортименту електроніки

День святого Валентина - це таке ж свято як, наприклад,  день народження, іменини або Різдво. І його святкування також включає в себе подарунок. Тому навіть в цей день ви можете подарувати своєму хлопцеві подарунок зі світу електроніки, який йому дійсно потрібен і яким він користується. Що це може бути?

Можливо, кожен чоловік оцінить нову бритву, тример для бороди та вусів, мобільний телефон, планшет, навушники або автомобільну колонку. Якщо ви придбаєте ноутбук або електронну книгу- це також буде відмінним вибором. Ви також можете зосередитися на його хобі та купити йому, наприклад, висококласну фотокамеру.

Ви можете придбати широкий асортимент електроніки в інтернет-магазині Фокстрот. Не проґавте чудові ціни.

А що зробить твою дівчину щасливою? Варіантів безліч: від випрямляча для волосся до епілятора та світлодіодної лампи для гелевих нігтів. Подумайте, що саме стане для неї особливим подарунком. Ви також можете домовитися купити однакові подаруноки, наприклад, електричні зубні щітки для красивої посмішки, яку ви даруєте один одному щодня. Не забудьте додати коротке, але приємне побажання:

«Мені було цікаво, що тобі може сподобатися. Сподіваюся, я вгадав, і подарунок тобі сподобається».

Жінка відкриває подарунокАвтор: cottonbro studio (Pexels)

 

Романтичний відпочинок разом


Ви одна з тих пар, яким, на жаль, не завжди вдається провести час разом через роботу, а спільний відпочинок - найкращий подарунок для вас? Побалуйте себе романтичним відпочинком разом. Ви забудете про все, і ви будете тільки вдвох. Ви не тільки відмінно розслабитесь, але й зміцните свої стосунки, адже проводити час разом дуже важливо. Поки ви чекаєте на подорож, придбайте ароматичну свічку, піну для ванни та інші домашні засоби для відпочинку.

Чи є у вашої коханої людини місце, про яке вона давно мріяла? Тоді подаруйте їй квитки. Ви завжди будете пам'ятати ту безмежну радість від такого подарунка. Або зосередьтеся на вишуканій вечері, дегустації вин або пивному спа-салоні.

А що ви хочете написати у валентинці? Ми думаємо, що це може звучати приблизно так:

«Я хочу проводити з тобою більше часу, тому я хочу запросити тебе до цього місця, де ми зможемо відпочити разом і отримати нові враження. Сподіваюся, тобі сподобається цей подарунок»​​​​​​​.

Пара на фоні заходу сонцяАвтор: Девід Гомес (Pexels)

Бажаєте отримувати більше вражень і платити менше? Все, що вам потрібно зробити, це скористатися нашими пропозиціями. Бажаєте бути в курсі всіх останніх знижок та акцій? Підпишіться на нашу розсилку.

Ще більше ідей для подарунків
 

Нарешті, ось ще кілька порад щодо того, що ви можете подарувати своїй половинці. Квіти - це перевірена класика, яку обожнює майже кожна жінка . Просто оберіть такі, які їй сподобаються або скомпонуйте букет самостійно, а потім скористайтеся цією знижкою. Оригінальним і дуже популярним подаруноком є також фотографії, де ви разом, або футболки з власним цікавим принтом. А ще солодощі: шоколад або оригінальні та корисні десерти зроблять свято найсолодшим.

Не забудьте прикріпити своє сердечне побажання:

«Завдяки тобі кожен день мого життя стає прекраснішим і наповненим любов'ю. Ти моє сонце, коли йде дощ, і я з нетерпінням чекаю ранкового пробудження, щоб знову тебе побачити. Дякую, що ти є!»

Хлопець дарує квіти дівчиніАвтор: Андрес Айртон (Pexels)

День святого Валентина - це особливий день для вас обох, щоб відсвяткувати свою любов! Обов'язково нагадайте своєму партнеру, особливо в цей день, що він або вона робить ваш будинок справжнім домом для вас. Але не забудьте нагадувати про це і в інші дні. Промокоди допоможуть заощадити на подарунках протягом року.
Знижки на День Валентина до 30%