__search

Перший раз у нас

Ви вперше в часописі KUPLIO? Ви зробили правильний вибір. Тут Ви знайдете корисні статті про те, як заощадити у побуті.

Ви тут вперше?

Ласкаво просимо на сторінку часопису KUPLIO

Ми пропонуємо вам актуальну інформацію, з якою ви завжди будете купувати вигідно. Акції, купони на знижку та промокоди, а також корисні поради та лайфхаки, завдяки яким ви навчитеся економити без будь-яких обмежень, знайдете в нашому часописі. Побалуйте себе чим завгодно. Ми – не власники інтернет-магазинів або фінансові консультанти, ми просто хочемо поділитися з вами цінними порадами та життєвим досвідом. Ми покажемо вам, як користуватися лайфхаками в офлайн і онлайн-магазинах, а також як заощадити при купуванні.

Що ви знайдете тут

Ви можете вибрати безпосередньо з декількох категорій

__Bitmap_1
1

Шопінг __Arrow_right_orange_bold

Погодьтеся, що майже в кожному з нас живе шопоголік, який не пропускає модні тенденції. Тому вам обов’язково знадобляться поради та лайфхаки, орієнтовані на жіночу, чоловічу та дитячу моду, які ми підготували для вас. У цій категорії ви знайдете корисні статті про тренди сезону, макіяж або парфумерні новинки. Завдяки корисним порадам ви завжди будете в темі, адже ми знаємо, як вигідно купувати.

2

Поради для дому __Arrow_right_orange_bold

Вас цікавлять нові тенденції в дизайні інтер'єра та домашньому стилі? Шукаєте меблі або робите ремонт? Ми порадимо, як ефективно використовувати сімейний бюджет і заощадити під час переїзду. Не пропустіть статті, завдяки яким ваш будинок стане затишним: додайте індивідуальності вашій оселі або виготовте щось своїми руками. Дрібні хитрощі для дому, які полегшать вам життя, або цікаві лайфхаки, які ви обов'язково використаєте, шукайте у нас.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Родина __Arrow_right_orange_bold

Ви в декретній відпустці та шукаєте способи заощадити гроші? Тоді ви потрапили в правильне місце. Тут ви знайдете корисні статті, за допомогою яких дізнаєтеся, як вигідно придбати канцелярію для школи або вибрати найкращий дитячий табір. Також ми поділимося з вами порівняннями дитячих товарів, рейтингами гаджетів для малюків і лайфхаками, які полегшать життя кожній мамі або татові.

4

Хобі __Arrow_right_orange_bold

Ви прихильник спорту, любите читати або надаєте перевагу здоровому способу життя? Тоді ця категорія просто створена для вас. У нашому часописі ви знайдете статті, в яких ми дамо вам дієві поради для схуднення, навчимо помічати ознаки алергії та поділимося з цікавими та корисними рецептами, завдяки яким ви обов'язково будете почувати себе чудово.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Подорожі __Arrow_right_orange_bold

Любите подорожувати, але не готові витрачати купу грошей на відпустку? А що, якби ми сказали вам, що можна відпочити чудово без зайвих витрат? У нашому часописі ви знайдете актуальні поради щодо найдешевших авіаквитків і проживання, серед яких ви обов'язково щось оберете для себе. Ми також розповімо вам про ваші права, якщо рейс скасовано або затримано, скільки коштує перебронювання, і що можна чи не можна брати з собою в ручній поклажі.

6

Страхування __Arrow_right_orange_bold

Іноді досить важко вибрати надійне та доступне страхування будинку, нерухомості, транспортного засобу, подорожей або навіть життя. Ознайомтеся з відгуками, які підготувала для вас наша редакція, і ви обов'язково підберете для себе найвигідніше страхування. Крім корисних відгуків, ми також порадимо вам, на що слід звернути увагу при оформленні страхування або, навпаки, чого слід уникати. Ви обов’язково оціните наші поради.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Фінанси __Arrow_right_orange_bold

Плануєте оформити іпотеку або вибрати найвигіднішу позику на будівництво будинку? Як щодо кредиту для молодят, ви думали про це? Тут ви знайдете кілька корисних порад і лайфхаків, завдяки яким ви обов'язково зробите правильний вибір. Не чекайте складних таблиць або розлогого аналізу, просто кілька корисних аргументів, які вам обов'язково допоможуть.

8

Комунальні платежі та електроенергія __Arrow_right_orange_bold

Ви турбуєтеся про рахунки за електроенергію? Ми порадимо вам, як знизити вартість газу, води, тепла або електроенергії. В наших статтях ми розкажемо, на що звертати увагу при виборі нового електроприладу, а також, чому варто купувати світлодіодні лампи і на що звертати увагу при їх виборі та багато іншого. Читайте наші статті та не витрачайте більше ніж потрібно.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Мобільний зв'язок __Arrow_right_orange_bold

Завдяки нашим порадам ви також заощадите на послугах мобільного зв’яку, телебаченні або інтернеті. Виберіть категорію, щоб дізнатися більше. Ви знайдете не тільки цікаві поради, але і відгуки, завдяки яким вибір нового мобільного оператора буде дуже простим. Ви також знайдете лайфхаки для вигідних дзвінків, SMS або використання інтернету на своєму телефоні.

10

Авто __Arrow_right_orange_bold

Вам здається, що витрати на автомобіль постійно зростають, і ви більше не в змозі впоратися? Ось кілька корисних порад, які вам допоможуть. Ви дізнаєтеся, коли найкраще міняти зимові та літні шини, як економити на паливі, отримаєте актуальну інформацію про стан доріг або корисні відгуки про автосигналізації.

__Bitmap_10

Ще більше

__Fire_orange

Інструкції

Вам потрібна допомога у вирішенні проблеми?

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ
__Bulp_orange

Поради та лайфхаки

Ви хочете дізнаватися актуальну інформацію зі світу знижок?

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ