Зустрічайте літо з дивовижними покупками: ці пропозиції безконкурентні

Знижки до - 40% на літній шопінг

Чекаєте літа? До вашої радості від спекотної погоди додасться ще одна - від чудових цін на товари в багатьох популярних онлайн-магазинах. Що ви купите в першу чергу?

Для більшості людей літні місяці, безсумнівно, є найулюбленішими місяцями року. Дні довші, сонце світить майже безперервно з ранку до вечора, в саду дозрівають солодкі фрукти, тепла погода дозволяє проводити більше вільного часу на вулиці і, звичайно, саме в літні місяці ми плануємо довгоочікувану відпустку.

Однак, з літом також пов'язані спекотні знижки та розпродажі, які проходять з 24 червня по 17 липня. У цей період можна розраховувати на значну фінансову економію при придбанні багатьох товарів в найпопулярніших інтернет-магазинах. Ви можете знайти чудові літні пропозиції в таких категоріях, як мода, модні аксесуари, спортивне обладнання, будинок і сад, здоров'я, косметика, товари для домашніх тварин, подорожі та страхування. Підготуйтеся до літа, скористайтеся цінами, що тануть, щоб придбати потрібні продукти. Далі ми розповімо, які магазини пропонують найкращі пропозиції.

Хочете дізнатися про всі літні знижки? Перейдіть за посиланням нижче, щоб дізнатися, що ви можете придбати за кращою ціною.
 

 

Купальник і окуляриАвтор: Кароліна Кабумпікс (Pexels)
 

Літні тенденції та легке вбрання

 

Чи є у вас вбрання, готове до літньої спеки, що може досягати навіть 35°C? Протягом цих місяців температура так просто не спаде, тому ви оціните якомога більше повітряного комфортного одягу у вашому гардеробі. Якщо ви хочете бути в тренді, придбайте цього літа максі спідниці, сукні з візерунками або вироби з деніму. У вашому гардеробі також повинні бути топи, футболки та блузки різного крою та кольору, а також шорти. Вам не потрібно купувати багато предметів одягу, просто обирайте такі, які можна легко комбінувати. Чи знаєте ви, в якому магазині є ідеальний вибір літніх моделей за доступними цінами? Авжеж, в інтернет-магазині Sinsay. Клікніть та завершіть створення гардеробу вже сьогодні.

Також дуже трендовими цього року вважаються штани з високим поясом чи прозорий одяг. Хочете знати, що ще в цьому році must have? При здійсненні покупок також зосередьтеся на категорії взуття. Ви не можете пропустити легкі кросівки, шльопанці, сандалі, мокасини або еспадрільї на літо. Перегляньте пропозицію якісних моделей в онлайн-магазині Evzuttya та виберіть за своїм смаком. І не забудьте про барвисті модні аксесуари. Втілюйте свій літній образ у життя за допомогою солом'яної сумочки, капелюха або довгого намиста, каблучок і браслетів.

Плануєте літній відпочинок на пляжі? Не пропустіть кілька моделей купальників, зручних пляжних суконь, просторої пляжної сумки, сонцезахисних засобів або стильних сонцезахисних окулярів під час відпочинку біля моря. Підготуйте список покупок і купуйте все необхідне заздалегідь.

Жінка біля басейнуАвтор : Рейчел Клер (Pexels)

На нашому сайті можна знайти ще більше модних пропозицій для сонячних днів, перед якими не можна встояти. Ми обрали найкращі для вас.

Час для занять спортом на свіжому повітрі

 

Сонячна погода також добре підходить для активного відпочинку. Скористайтеся приємними теплими днями та проведіть літо активно. Існує так багато можливостей: ви можете ходити в походи, бігати або кататися на велосипеді, кататися на ковзанах або плавати. Як щодо того, щоб створити команду, покликавши друзів, і разом грати в баскетбол, бадмінтон або волейбол? Ви можете проводити час разом також з родиною.

Одне можна сказати напевно, кожна спортивна діяльність буде виконуватися краще, якщо у вас є функціональний та якісний спортивний одяг. Рекомендуємо робити покупки в популярному інтернет-магазині Sportcity, де можна придбати все - від одягу та взуття до корисних аксесуарів. Вас приваблюють менш вимогливі та спокійні заняття спортом? Як щодо гольфу, фітнесу або йоги? Ці види спортивної активності також допоможуть вам покращити свою фізичну форму. Який би вид спорту ви не вибрали, в онлайн-магазині  є чудове спортивне обладнання, що підійде саме вам. Хочете дізнатися про актуальні категорії товарів зі знижкою? Ознайомтеся з усіма НАЙПОПУЛЯРНІШИМИ спортивними пропозиціями на нашому сайті.

Чоловік у горахАвтор: Кривець Алес (Pexels)

Чудове літо в саду

 

Домовласники, безумовно, не могли дочекатися сонячної погоди, щоб отримати можливість проводити більше часу на терасі. Ви теж? Насолоджуйтесь перебуванням на вулиці з функціональним та сучасним обладнанням, яке, безсумнівно, зробить вашу дачу та сад ще більш комфортними для відпочинку. Вуличні меблі, шезлонги та парасольки - це обов'язкові елементи, які допоможуть вам досягнути нового рівня затишку на вашій присадибній ділянці.

Ви також хочете освіжитися в басейні під час літньої спеки? Тоді придбайте його. щоб користуватися, коли захочете. Ви побачите, що всі члени сім'ї будуть в захваті. І купання більше не буде обмежуватися часом або можливістю відвідування публічних басейнів. Що може бути приємніше, ніж провести літній вечір зі смачною стравою на грилі? Запросіть сім'ю або друзів та отримайте максимум задоволення від літа.

Подумайте про найменших членів сім'ї і подаруйте їм пісочницю, дитячий садовий будиночок, гойдалку або батут. Ви побачите, що завдяки цим продуктам їм ще більше сподобається проводити час на свіжому повітрі.

Ви також розглядаєте можливість оновлення інтер'єру свого помешкання? Скористайтеся приємною погодою і оновіть своє помешкання. Незалежно від того, чи ви фарбуєте стіни, замінюєте старий диван на новий або купуєте більший обідній стіл, будь-яка зміна відчуватиметься як абсолютно новий будинок. Іноді потрібно зовсім небагато, наприклад, придбати аксесуари для дому, щоб надати вашому помешканню зовсім нового вигляду. Бажаєте заощадити на покупках? Перегляньте актуальні знижки на товари для дому та побуту від кращих інтернет-магазинів в одному місці.

Будиночки з бассейнами та садом

Підняті грядки, парасольки, садові будиночки... все це та багато іншого можна придбати онлайн за вигідними цінами в інтернет-магазині Auchan . Перегляньте широку пропозицію товарів, робіть покупки та створюйте сад на свій смак.

 

Здоров'я завжди на першому місці в кожну пору року

 

Хоча сонячні промені дуже приємні з одного боку, але не слід забувати, що вони також можуть бути дуже шкідливими. Тому обов'язково вживайте основні запобіжні заходи, такі як нанесення сонцезахисних кремів з SPF 50 перед перебуванням на сонці, а також спеціальні засоби після перебування на сонці.

Крім тіла, приділяйте достатньо уваги шкірі на обличчі. Вона дуже чутлива та потребує особливого догляду, який включає щоденне нанесення крему з достатнім рівнем захисту. Захистіть голову кепкою, капелюхом або іншим головним убором, а в сонячні дні носіть сонцезахисні окуляри, це буде зручніше та корисніше для ваших очей.
 
Не варто недооцінювати споживання несолодких рідин, збалансовану дієту з більшою кількістю фруктів і овочів або прийом вітамінів, які підтримають ваше здоров'я влітку. Перегляньте також категорію засобів для волосся, які захищають макушку від висихання та втрати блиску. Ви також можете переглянути неперевершені пропозиції на нашому вебсайті серед асортименту косметики для волосся.

Дівчина на пляжіАвтор: Кароліна Кабумпікс (Pexels)

Догляд за домашніми тваринами

 

У вас є домашня тварина? Ми знаємо, що догляд за домашнім улюбленцем є обов'язком власника протягом усього року, але ми взяли на себе відповідальність підготувати кілька порад щодо основних літніх продуктів.

Під час літньої спеки абсолютною основою є охолоджуючий килимок, який приємно знизить температуру вашого вихованця під час перебування в приміщенні або в саду. Важливою частиною літнього спорядження тварин є також засоби проти комах і кліщів, які дуже потрібні під час літніх прогулянок. Коли ми згадуємо про прогулянки, популярний асортимент включає портативні поїлки, водні іграшки або переноски. Ви можете придбати ці та інші корисні товари для домашніх тварин, не виходячи з дому, в онлайн-магазині ZooComplex. У цьому інтернет-магазині ви також можете придбати своєму вихованцю нову лежанку, іграшки або різні делікатеси в якості дієтичної добавки.

Дівчина з песикомАвтор: Blue Bird (Pexels)

Нові враження та пригоди

 

Як ви уявляєте собі ідеальний відпочинок? Шукаєте більш доступні помешкання в сусідніх країнах або віддаєте перевагу курорту з чудовим сервісом? Пам'ятайте, що планування та раннє бронювання можуть заощадити вам багато грошей в обох випадках.


Оглядові екскурсії стають все більш популярними, під час яких ви відкриєте для себе місця, про які ви, можливо, ще не чули, або познайомитеся зі знайомими локаціями з іншої точки зору. Не вистачає пригод? Сафарі - найкращий варіант для вас. А якщо ви не страждаєте від морської хвороби, то прогулянка на човні також може стати для вас цікавим видом відпочинку. Бажаєте провести відпустку в Україні? У цьому випадку ви також не помилитеся. Піші прогулянки, скелелазіння, їзда на велосипеді, відвідування водних об'єктів або знайомство з історією- це лише кілька порад для ідеального відпочинку в рідній країні.

Незалежно від того, де ви вирішили провести відпустку, не забувайте про найголовніше – оформлення туристичної страховки, яка захищає вас від великих витрат вдома та за кордоном у небажаних ситуаціях.

Екзотичний пляжАвтор: Asad Photo Maldives (Pexels)

На нашому сайті ви знайдете багато привабливих пропозицій. Не соромтеся користуватися ними, поки вони актуальні.

Як ви вже переконалися серед неперевершених літніх знижок ви можете придбати за зниженими цінами все - від моди до товарів для дому, від подорожей до вражень та зоотоварів. Скористайтеся вигідними пропозиціями та робіть покупки з економією коштів якомога швидше.
 

Літні знижки до -40% в улюблених магазинів