Вигідний шопінг навіть після Різдва: старт розпродажів до 60%

Новорічні розпродажі до 60%

Ви знайшли під ялинкою все, що хотіли? Або ви хочете придбати щось ще для своїх близьких? Насолоджуйтесь новорічними розпродажами, щоб порадувати себе без великих витрат.

З 27 грудня по 14 січня можна переконатися, що навіть за невеликі гроші можна купити багато. Щорічні новорічні розпродажі є доказом цього. Насолоджуйтеся знижкою до 60% і отримуйте все, що вам потрібно.

Чого чекати від новорічних розпродажів? Не пропустіть такі категорії, як мода, спортивні товари, мобільні телефони та планшети, техніка, меблі та житло, текстиль, подорожі та велнес. У кожній з них ви знайдете ТОП-ПРОПОЗИЦІЇ, які заощадять вам час і гроші.

 

Ви можете знайти всі пропозиції, натиснувши на розділ розпродажів. Дізнайтеся, що ми для вас підготували.

Дівчина розкриває подарунок на фоні ноутбука та телефонаАвтор: Ентоні Шкраба (Pexels)

Скористайтеся розпродажами та придбайте сезонний одяг
 

Під ялинкою ви напевно знайшли хоча б одну річ з категорії одягу. Це один з найпопулярніших новорічних подарунків. Але зима тільки починається. Як щодо того, щоб додати новий зимовий одяг до свого гардеробу? Або ви збираєтеся у відпустку в екзотичну країну? Тоді настав час купити новий купальник. Адже такі вигідні розпродажі відбуваються саме зараз. 

Що слід додати до комплекту зимового одягу? Якщо ви жінка, яка віддає перевагу елегантному стилю, вам необхідне чорне довге пальто. З його допомогою можна перетворити навіть просте вбрання на виразне. Але вам не потрібно зупиняти свій вибір на чорному кольорі, жіночі зимові пальто доступні в різних кольорах і кроях. Тепла куртка буде у пригоді для зимових прогулянок, катання на лижах або інших зайнять. Ви також можете знайти різноманітні пуховики на розпродажах в інтернет-магазинах за вигідними цінами.

Обов'язково подумайте про теплий светр або трикотаж для свого зимового гардеробу. Завдяки різноманітним варіантам в'язки та фактур ви можете створити кілька теплих та стильних луків для холодної погоди. Крім того, ви також зможете носити їх навесні та восени. І не забудьте подивитися зимові розпродажі на колекції для чоловіків та дітей. Там ви також знайдете фантастичні пропозиції, які порадують вас і ваш бюджет.

Пара катається на ковзанахАвтор: Павло Данилюк (Pexels)​​​​​​

Хочете заощадити на одязі та взутті? Скористайтеся цими пропозиціями при придбанні товарів в категорії мода.

Почніть займатися спортом завдяки нашим купонам на знижки
 

Плануєте зайнятися спортом наступного року? Якщо ви придбаєте необхідні спортивні товари зараз, ви заощадите гроші і, крім того, це буде додатковою мотивацією для занять спортом.

Початок зазвичай найскладніший, тому важливо поступово збільшувати навантаження. Спочатку фізична втома може відштовхнути вас. Тому слід почати, наприклад, зі вживання здорової їжі, систематичних прогулянок або занять спортом вдома.

У цих починаннях вам неодмінно знадобиться якісний і функціональний спортивний одяг. В інтернет-магазині Athletics ви знайдете чудові пропозиції саме для вас.

Серед ваших знайомих є такі, що бажають зайнятися спортом? Подаруйте їм відповідний спортивний інвентар. Ми знаємо, що це недешево, тому зібрали для вас ці чудові пропозиції.

Старший чоловік зі сноубордомАвтор: Ян Круков (Pexels)

Дітей також слід привчати до спорту з раннього віку. Як це зробити? Наша порада: організовуйте спільні фізичні навантаження не рідше одного разу на місяць незалежно від сезону. Влітку можна відправитися в легкий похід, а взимку покататися на лижах. Ви не тільки зміцните сімейні стосунки, а й зробите щось для себе та здоров'я всієї родини.

Родина катається на санчатахАвтор: Ян Круков (Pexels)


Вибирайте електроніку для всієї родини за хорошими цінами


Бажали під ялинкою знайти новий кухонний комбайн або кавоварку? Якщо ви їх не отримали в подарунок, придбайте самі. Завдяки актуальним низьким цінам це буде легко. Тепер магазини хочуть продати запаси, щоб з’явилося більше місця для нових товарів. Це чудова можливість придбати висококласну продукцію за низькими цінами. Але поспішайте, електроніка завжди найпопулярніша.

Любите пекти? Тоді вам знадобиться хлібопічка або блендер на кухні. Ви не пошкодуєте, якщо придбаєте сушарку для фруктів, новий тостер або соківницю.  Електричні слайсери та ножі або інші кухонні гаджети полегшать приготування їжі. А для догляду за тілом варто придбати праску для волосся, фен або депілятор.

Не забувайте й про інших членів сім'ї. Під час розпродажів ви обов'язково знайдете щось корисне для всіх. Чоловіки будуть у захваті від барбекю, тримера для бороди та вусів, засобів по догляду за автомобілями або домашньої аудіосистеми.

А яка техніка буде корисна для всієї родини? Наша порада – придбайте роботизований пилосос для швидкого та легкого прибирання або електричні зубні щітки для всіх членів родини. З асортименту чорної техніки також можна звернути увагу на телевізор з більшою діагоналлю або навушники. А з категорії білої техніки варто придбати холодильник, комбіновану пральну машину з сушаркою або посудомийну машину.

Пральна машинка у ванній кімнатіАвтор: PlanetCare (Unsplash)

Хочете придбати електроніку за зниженими цінами? Зайдіть в інтернет-магазин Фокстрот і обирайте те, що вам потрібно.

Хочете новий мобільний телефон? Ці товари від багатьох брендів також представлені на поточних розпродажах. Але поспішайте, запаси знижених у ціні товарів дуже швидко закінчується.  Планшети та ноутбуки зараз доступніші ніж будь-коли. Потужна модель, безумовно, стане в нагоді школярам чи студентам для навчання, а дорослим для роботи. Завдяки нашим пропозиціям ви можете вибрати все необхідне з широкого асортименту електроніки та побутової техніки за меншу ціну. Хочете дізнатися більше? Підпишіться на нашу розсилку.


Перетворіть свій будинок на затишне гніздечко завдяки знижкам



Ремонт помешкання, як правило, коштує дорого. Але під час розпродажів – все навпаки. Тепер у вас є унікальна можливість придбати різні види меблів, домашнього декору та аксесуарів за дійсно низькими цінами.

Хочете замінити диван на новий і більший, додати крісла та стильний журнальний столик? Обирайте меблі та купуйте зі знижками. Правильне освітлення також важливе для затишної домашньої атмосфери. Не бійтеся поєднувати в помешканні різні види освітлення, щоб зробити його естетично приємним і функціональним.

Наприклад, ви можете скористатися цими купонами, щоб придбати меблі та освітлення.

Нарешті, не забудьте про всілякі аксесуари для дому, такі як декор, картини, дзеркала або домашній текстиль, щоб ваше помешкання виглядало ідеально. Низькі ціни дозволять купити більше, заощадивши гроші.

Вітальня з диваномАвтор: RDNE Stock project (Pexels)

Ви також можете придбати враження в подарунок на розпродажі


Хочете добре відпочити перед поверненням на роботу? Вам пощастило, оскільки в категорії Подорожі на вас також чекають знижки. Скористайтеся ними, щоб купити, наприклад, квитки в країну своєї мрії, забронювати велнес для ідеального відпочинку або катання на лижах. Це залежить від вас, куди і з ким ви поїдете, або ви можете подарувати поїздку комусь із вашої родини.

Бажаєте отримати нові враження? У цьому випадку стрибки з парашутом або польоти на екскурсійному літаку стануть для вас чудовим рішенням. Ви можете покращити свої навички з приготування їжі на кулінарних курсах або насолоджуватися творчим процесом на уроках живопису. Але поспішайте, знижені ціни не триватимуть вічно. Оберіть відпочинок відповідно до своїх уподобань вже сьогодні.

Компанія молодих людей відпочиває в горахАвтор: Фелікс Ростіг (Unsplash)

Не встигли купити все, що хотіли до Різдва? Під час новорічних розпродажів у вас є другий шанс скористатися неймовірними знижками. Використайте його, щоб порадувати себе та здивувати своїх близьких приємними подарунками.

Новорічні розпродажі до 60%