Весняні пропозиції: які з них найкращі та що варто придбати?

Промокоди та знижки на весняний шопінг

Вітайте приємну весняну погоду з вигідними покупками. Багато товарів для вас для вашого дому та саду тепер доступні за неперевершеними цінами. Що ви оберете?

Весна – традиційно один з найпопулярніших сезонів не тільки через гарну погоду після холодів, а й через знижки, які з’являються в цей період. Саме тому ви можете заощаджувати гроші під час онлайн-купування з 20 березня по 10 квітня. Шукайте ідеальні весняні пропозиції в таких категоріях, як будинок і сад, спортивне обладнання та одяг, весняний та демісезонний одяг для жінок та чоловіків, меблі та будинок, дрібна електроніка та товари для автомобілів та мотоциклів. Які з них ви додасте до свого списку?

 

Хочете дізнатися про всі весняні знижки? Натисніть посилання нижче, щоб дізнатися, що можна придбати за найкращою ціною.

Дівчина дивиться в телефонАвтор:  cottonbro studio (Pexels)

Початок сезону садівництва  

 

Для всіх садівників весною зазвичай починаються активні роботи в саду та навколо будинку. Найголовніше, що для цього потрібно - якісні, функціональні і не зношені садові інструменти, які полегшать роботу.

Досвідчені садівники рекомендують почекати до кінця весняних заморозків, щоб висадити нові рослини. З іншого боку, ви можете посадити деякі з них в теплиці вже зараз. А перший салат або редьку можна буде збирати за кілька тижнів. Якісне насіння рослин та квітів не тільки класичних, а й екзотичних сортів для посадки можна знайти в інтернет-магазині Agro-market.

У вашому саду є фруктові дерева або кущі? Саме навесні їх потрібно обрізати, перш ніж вони почнуть цвісти. Це забезпечить не тільки більший урожай, а й подбає про їхнє здоров'я. Не забудьте навести лад біля будинку, обов’язково перевірте дах та вікна або прочистіть димохід після опалювального сезону.

Крім того, в саду зазвичай є також зона відпочинку у вигляді тераси або альтанка. Прикрасьте їх декоративними рослинами та доповніть зручними садовими меблями. Крісла, шезлонги або гамак зроблять відпочинок на свіжому повітрі ще приємнішим.

Людина висаджує рослини в ґрунт Автор: Грета Хоффман (Pexels)

Ви можете придбати товари для дому та саду вигідно в наступних онлайн-магазинах:

Ремонт будинку


Ви знаєте, що весною оновлення та ремонту потребує не тільки присадибна ділянка. Весняні роботи також чекають на вас і в інтер'єрі, у вигляді масштабного прибирання, миття вікон, фарбування стін або заміни старих меблів на нові. Зверніть увагу на кімнати, де ви проводите найбільше часу, тому що меблі, ймовірно, будуть значно зношеними. Наприклад, у спальні обов'язково має бути якісне ліжко. Хочете замінити старе і незручне на нове? Ми рекомендуємо практичне рішення у вигляді двоспального ліжка з матрацом та місцем для зберігання речей. Після його придбання ви можете надовго забути про подальші інвестиції в меблі до спальні.

Як виглядає ваша вітальня? Чи є зручним та достатньо великим диван? Або це все ще ваша нездійснена мрія? Не відкладайте придбання дивану на потім і обирайте найкращий з широкого асортименту в інтернет-магазині Дубок. Крісла або пуфи також створять належний комфорт у вітальні для всіх членів родини. Або ви також можете додати вишуканий журнальний столик і меблі для телевізора.

Можливо, вам знадобиться нова раковина, душ або сучасні меблі для ванної кімнати. І якщо ви хочете ще більших змін, пофарбуйте або замініть плитку у ванній кімнаті.

Вітальня з телевізором та диваномАвтор Макс Рахубовський (Pexels)

Ви також можете знайти меблі та аксесуари для ванної кімнати серед пропозицій на нашому сайті. Ви не тільки швидко та легко знайдете те, що шукаєте, але й заощадите гроші.

Придбання весняного одягу
 

Хіба можна навесні оминути увагою купування обновок в таких популярних категоріях як одяг або взуття? Кожна з них пропонує чудові весняні пропозиції для жінок, чоловіків і дітей.  

Нарешті, настав час, коли ви можете зняти тепле пальто та зимовий одяг і замінити їх демісезонним та весняним одягом у вашому гардеробі. Навіть якщо зранку ще можна вдягти тонше пальто, плащ або жилет, базовий шар одягу може вже складатися з менш теплих предметів, таких як сорочки, футболки, спідниці або сукні. В інтернет-магазині Answear ви знайдете їх у найрізноманітніших стилях, тому можете бути впевнені, що обов'язково виберете щось для себе.

Не пропустіть асортимент модних аксесуарів, серед яких сумочки, шарфи, ювелірні вироби або сонцезахисні окуляри. Все це та багато іншого обирайте в інтернет-магазині Mohito.

Здійснюючи покупки, також не забувайте про свого чоловіка. Йому також буде приємно, якщо в його гардеробі з'являться нові моделі улюбленого одягу. Незалежно від того, чи обираєте ви сорочки, футболки або брюки, свій вибір завжди робіть відповідно до його стилю. Ми впевнені, що ви знайдете саме той одяг, який йому сподобається в інтернет-магазині Trend collection. Наприклад, ви можете порадувати його чоловічою шкіряною сумкою з категорії аксесуарів.

Купувати дорогий одяг для маленьких дітей - не найкраща ідея, оскільки вони або швидко знищать його, або виростуть з нього. Радимо вам купувати стильний і недорогий дитячий одяг в інтернет-магазині Sinsay. Він пропонує якісні, красиві, але, що особливо важливо, речі за доступними цінами. І ваші діти і гаманець будуть щасливі.

Як щодо знижок у категорії взуття? Вони просто фантастичні. Не пропустіть жіноче взуття, балетки або ескадрильї. Чоловіки можуть обрати сучасні кросівки або мокасини для більш офіційних заходів в онлайн-магазині Evzuttya.

Дічина спускається сходамиАвтор: Alp Yıldızlar (Pexels)

Оскільки весняні знижки не оминають категорію моди та взуття, ви можете скористатися, наприклад, цими спеціальними пропозиціями.

Все для занять спортом
 

Ви довго відкладали день, коли планували почати займатися спортом? Перестаньте чекати й почніть, як тільки закінчите читати цю статтю. Спочатку ми дамо вам поради, як розпочати роботу та де придбати найкращий спортивний одяг та аксесуари.

Перш за все, оберіть вид спорту, який вас дійсно цікавить і заняття ним будуть приносити задоволення. Це може бути біг, плавання, їзда на велосипеді або будь-який інший вид спорту, насамперед, не бентежтеся з приводу того, що на початку вам буде трохи складно. Якщо ви будете наполегливі, ваша фізична форма поступово буде покращуватися. Ви зможете займатися даною спортивною діяльністю набагато довше і з нетерпінням чекати цього. До речі, в зручному спортивному одязі займатися будь-яким видом спорту буде легше. Перегляньте пропозиції з онлайн-магазину Sportano.

Записування спортивних результатів з першого дня - хороший інструмент для мотивації. Коли ви подивитеся на свої проміжні результати пізніше, ви побачите, як вони покращуються з часом.

Також важливо достатньо відпочивати. Хтось відпочиває під час роботи в саду, інші - під час перегляду телевізора, а дехто під час читання книги, наприклад. Оберіть свій найкращий спосіб відпочинку та знайдіть для нього час.

Дівчина дивиться на гори Автор: Рейчел Клер (Pexels)

Високі ціни на спортивні аксесуари перешкоджають вам займатися спортом? Більше не турбуйтеся з цього приводу, тому що ви заощадите на наступних пропозиціях під час купування.

Практична та вигідна покупка електроприладів
 

Весняні ціни, безумовно, настільки привабливі, що ви обов'язково не втримаєтеся від покупки нової техніки. Онлайн-магазини розпродають свої запаси, щоб звільнити місце для останніх надходжень продуктів. І ви не можете це пропустити.

Наприклад, такий багатофункціональний кухонний комбайн заощадить вам час не тільки при випічці, а й при приготуванні страв. Ваші ранкові чашки кави будуть готові швидше завдяки якісній кавоварці, і вам сподобається пароварка для приготування смачніших та корисніших страв.

З категорії дрібних електроприладів ви також можете придбати блендери, соковижималки або сушарки для фруктів. Ви також оціните покупку електричного гриля. Його можна використовувати не тільки на кухні для приготування їжі, але під час літнього сезону для приємної барбекю-вечірки з сім'єю та друзями.

Кухня з побутовою технікоюАвтор: Рейчел Клер (Pexels)

Обслуговування автомобіля
 

Кожен автовласник погодиться, що авто - це надзвичайно комфортний вид транспорту, але й дорогий водночас. Ви не можете уникнути витрат на паливо, а також необхідності час від часу замінювати пошкоджені деталі, що обходиться достатньо дорого. Однак ви можете мінімізувати витрати, якщо добре доглядаєте за своїм автомобілем.

Радимо почати весною. Найважливішим в цей період буде заміна шин з зимових на літні. Коли температура коливається при 7°С протягом декількох днів поспіль. Не хочете мати справу з сезонною заміною шин? Рішення - цілорочні шини, адаптовані до різних типів погоди. Оскільки якість шин пов'язана з безпекою водіння, будь ласка, перевіряйте стан протектора та тиск у шинах перед кожним сезоном.

Регулярне технічне обслуговування автомобіля також повинно включати ретельне миття зовнішньої поверхні, очищення салону або заміну зламаних деталей. Немає часу чи навичок для обслуговування автомобіля? Зверніться до сервісного центру або центру деталізації, де професіонали подбають про ваш автомобіль найкращим чином.

Чоловік закручує запобіжник на шині автомобіляАвтор: Андреа Пьяккадіо (Pexels)

Ви також можете знайти чудові пропозиції на автомобільні аксесуари на нашому сайті. Ми вибрали для вас наступні.

Ви вже знаєте, якими весняними знижками скористаєтеся в першу чергу? Не чекайте, адже товари з вигідними цінами завжди користуються попитом. Обираючи щось для себе або для близьких, ви обов'язково заощадите чималу суму грошей і отримаєте задоволення від шопінгу.

Весняні знижки до 30%