Найкращі онлайн-магазини

ТОП бренди

Найкращі онлайн-магазини

Найкращі онлайн-магазини

Смартзнижки: продукти для розумного дому, саду та відпочинку

Смартзнижки до - 30% для онлайн-шопінгу

Давно замислювалися про придбання смарттехніки для дому та відпочинку? Це ідеальний час для їх придбання! Скористайтеся вигідними пропозиціями та заощаджуйте.

Поняття розумний будинок наразі асоціюється з сучасним облаштуванням побуту. Сьогодні розумні помічники можуть стати у нагоді у різних сферах домогосподарства: для контролю освітлення, температури, моніторингу простору, а також прибирання, щоб підвищити ваш повсякденний комфорт. Крім того, ці гаджети також сприятимуть економії вашого часу, енергії та фінансів. Перегляньте такі категорії, як Будинок і житло, Електрика, Онлайн-ігри, Здоров'я або Авто-мото, і вибирайте з неймовірних пропозицій.

Хочете дізнатися, що можна придбати за кращою ціною? Переходьте на смартзнижки, щоб переглянути всі НАЙКРАЩІ пропозиції в одному місці.

СмартдімАвтор: BENCE BOROS (Unsplash)
 

Розумний будинок: від освітлення до меблів



Чи знаєте ви, яку смарттехніку хочете придбати для свого будинку? Радимо почати з вибору голосового асистента, за допомогою якого всі пристрої будуть поєднуватися між собою. З доступних на ринку виберіть той, який сумісний з пристроями, що використовуються у вас вдома. Для керування голосовим помічником ви можете використовувати мобільний телефон, смартдинамік або дисплей, при цьому вам не треба перебувати безпосередньо поруч із пристроями, якими ви керуєте.

З широкого спектру розумних помічників люди першими купують переважно смартосвітлення. Доступні стельові та підвісні світильники різних конструкцій, кутові світильники та точкові світильники. Також популярні датчики руху, які ви розміщуєте в потрібному місці, а світло вмикається та вимикається автоматично при фіксації руху в зоні контролю.

За допомогою функцій смартбудинку ви зможете контролювати практично всю техніку чи прилади у вашому домі та дійсно спростити роботу по господарству. Деякі онлайн-магазини пропонують ряд розумних кухонних приладів, таких як холодильники, пральні машини, мікрохвильові печі, кавоварки або посудомийні машини, якими можна керувати дистанційно. Особливою популярністю користується роботизований пилосос. Він подбає про чистоту підлоги навіть без вашої присутності. Крім того, якщо ви придбаєте модель для вологого прибирання, вам не доведеться турбуватися про миття підлоги. Вам сподобаються інтелектуальні функції духових шаф, які можуть визначити вагу продуктів та визначити час їх приготування. Бажаєте придбати таку розумну техніку для дому? Переходьте в інтернет-магазин Фокстрот і обирайте серед широкого асортименту.

У вас алергія на пил або бактерії? Отримайте розумний очищувач повітря, який повністю автоматично очищатиме повітря. Розумні змішувачі, розумні розетки або штори, які автоматично розсовуються у встановлений час і навпаки, також стануть корисними смартпомічниками у вашому домі . Батьків обов'язково порадують вигідні ціни на дитячі монітори для моніторингу вашого малюка через мобільний телефон, наприклад, під час його післяобіднього сну. Функції смартбудинку дозволяють також регулювати опалення, керувати жалюзі або навіть відтворювати музику.

Хочете знати, що вам потрібно зробити, щоб запустити та використовувати ці технологічні інновації? Доброю новиною є те, що вам не потрібно турбуватися про складні налаштування, тому що ви можете впоратися з ними, навіть якщо не зовсім товаришуєте з сучасними технологіями. Підключення пристроїв працює бездротово через Інтернет, Wi-Fi або Bluetooth. Все, що вам потрібно, це встановлення програми та стабільне підключення до Інтернету.

Панель керування розумного будинкуАвтор: Якуб Зердзіцький (Pexels)

Привабливі цінові пропозиції для різних типів смарттехнологій можна знайти в онлайн-магазині MTA. Перегляньте категорії товарів і оберіть правильний варіант для свого будинку.

Ви можете покластися на інтелектуальні технології для ефективного захисту вашого помешкання. Які продукти можна придбати? Варто придбати зовнішню інтелектуальну камеру відеоспостереження, яка розпізнає членів сім'ї та домашніх тварин та надсилає сповіщення на мобільний телефон у разі будь-яких порушень. До речі, розташування камери відеоспостереження не рідкість і в середині помешкання. Ви можете використовувати її для нагляду не тільки за тим, що відбувається в будинку, але і задомашніми тваринами.

Інтелектуальні датчики безпеки та сигналізації також можуть допомогти вам убезпечити ваше житло. Вони не тільки попереджають вас про небажані переміщення по будинку, але деякі моделі записують і надсилають сповіщення навіть у разі витоку води, газу або диму. Також корисно придбати розумний дверний дзвінок або відеодомофон на вхідні двері. Ці сучасні прилади миттєво сповістять вас про візит, а за допомогою мобільного телефону ви зможете відімкнути двері в разі необхідності.

І останнє, але не менш важливе: розумні дверні замки змусять забути про довгі пошуки ключів. Вони працюють за принципом автоматичного відмикання дверей через Bluetooth з'єднання з мобільним телефоном, смартгодинником або планшетом. Існують розумні замки, розблокування яких також можна виконати за допомогою відбитка пальця, введення цифрового коду або прикладення смарткарти.

Камера відеоспостереження
Автор: Якуб Зердзіцький (Pexels)

Бажаєте замінити стару кухонну та побутову техніку на нову? Або вам цікаво, де купити камери та охоронні системи за вигідними цінами? Тоді не пропустіть наступні пропозиції.

Розумний сад без турбот


Так, тепер ви можете придбати смартгаджети і для свого саду. Якщо у вас недостатньо вільного часу, але ви прагнете, щоб сад був доглянутий і щоб врожай був щедрим, придбайте розумних помічників.

Мрієте про гарний газон? Всі ми знаємо, що регулярне косіння тільки допомагає йому. У випадку рівної ділянки ви можете повністю покластися на роботизовану газонокосарку

Розумні горщики для квітів також стануть незамінними у домі, де є квіти. Вони підходять для вирощування фруктів, овочів і трав з мінімальними зусиллями. Все, що вам потрібно зробити, це купити розсаду, а автоматична система подбає про полив, харчування та достатню кількість світла. Цікаво, що цей різновид садіння повністю позбавлений пестицидів і шкідливих речовин.

Полив у вашому саду не може бути простішим, ніж за допомогою автоматичного поливу. Незалежно від того, чи ви вдома, на роботі або у відпустці, просто натисніть кнопку в мобільному додатку, і сад отримає необхідну кількість води легко і швидко. У додатку можна спланувати полив, а також отримати огляд окремих процесів.

Світ розумних технологій не обійшов увагою і домашніх тварин. Для них можна знайти автоматизовані поїлки та дозатори кормів, розумні іграшки або розумні ошийники та тренувальні повідці.

Роботизована газонокосаркаАвтор: Pixabay
 

Смартгаджети на кожен день



Хочете насолоджуватися сучасними технологіями і у вільний час? Тоді перегляньте широкий асортимент смартгодинників та насолоджуйтеся перевагами, які вони приносять. Вони не лише частково замінюють смартфон, але й чудово доповнюють його своїми функціями. Смартгодинник записує частоту серцевих скорочень, спалені калорії, виконані кроки та якість сну. Ви також можете використовувати цей гаджет для здійснення дзвінків або відповіді на повідомлення. Їхнім колегою вважається фітнес-браслет, який, однак, не надає такого різноманіття можливостей яе смартгодинник. Однак, його перевагою є невеликі розміри та ряд датчиків та функцій, які особливо цінуються спортсменами.

Хочете щодня мати інший годинник? Купуйте додаткові ремінці в спортивному або елегантному стилі та чергуйте їх відповідно до настрою або нагоди.

Новітні моделі телевізорів також мають інтелектуальні функції. Що це означає? Зокрема, окрім перегляду телепередач, можна також здійснювати онлайн-покупки або запускати різні додатки. Переглядайте знижки на електротовари на нашому сайті та заощаджуйте гроші, купуючи багато чудових товарів. Любите у вільний час послухати музику? Придбайте якісні та зручні навушники, поєднуйте їх зі смартфоном і насолоджуйтеся нескінченним прослуховуванням музики, подкастів або аудіокниг. Моделі з інтелектуальними функціями, наприклад, приглушують звук під час короткого діалогу, тому вам не доведеться виривати їх з вух і, з іншого боку, мінімізувати шум навколишнього середовища під час прослуховування.

Вам цікаво, які ще смартприлади для відпочинку ви можете придбати? Наприклад, сучасні дрони подарують можливість дуже весело провести час. Нові моделі оснащені ще більш простими елементами керування та високоякісною камерою, тому ви можете робити дійсно гарні знімки. Інтелектуальні функції гарантують, що пристрій швидко виявить перешкоди, вчасно загальмує та уникне зіткнення. У вихідні вам також може сподобатися ховерборд. За допомогою цього транспортного засобу ви можете проїхати 10 кілометрів або більше за одну зарядку та насолоджуватися надійністю та стабільністю. А електровелосипед або електросамокат сподобається всім поколінням, адже з ними кожна поїздка буде ще плавнішою, простішою та комфортнішою.


А чи чули ви про смарткросівки? Вони на ринку вже кілька років і стали відомим трендом за кордоном. Як вони працюють? З'єднайте їх з мобільним додатком і одним кліком запустіть автоматичну систему шнурування. Але це ще не все, у мобільному додатку ви можете відстежувати кілька статистичних даних про рух або стиль бігу. Розумне взуття запускає все більше і більше світових брендів, і ви також можете замовити цей інноваційний смарвинахід.

Смартгодинник на руціАвтор: Лука Браво (Unsplash)

Смартдогляд за здоров'ям
 

Чи знаєте ви, що смартзнижки також поширюються на предмети першої допомоги? Наприклад, ви знайдете НАЙКРАЩІ цінові пропозиції в онлайн-магазині Медтехніка, де ви можете придбати термометри, глюкометри, монітори артеріального тиску або крокоміри. А також корисні розумні лічильники якості повітря, монітори сну, ваги та зубні щітки.

Виникли проблеми з гідратацією? Сучасні технології у вигляді розумної кружки або пляшки ефективно допоможуть вам у цьому. Просто підключіть філіжанку або пляшку до мобільного додатка, який не тільки координує вашу звичку пити, але й попереджає вас про потребу в рідині.
 

Бажаєте купувати ліки та товари медичного призначення за зниженими цінами? У такому випадку скористайтеся цими пропозиціями. Ознайомтеся з усіма знижками на ліки та вітаміни на нашому сайті, щоб дбати про своє здоров'я протягом всього року.

Автомобілі та інтелектуальні технології
 

Новинки в світі смарттехнологій постійно з'являються в автомобільному сегменті. Виробники додають все більше нових функцій, спрямованих на підвищення комфорту водіїв. Наприклад, ви можете вибрати систему, яка в основному використовується водіями для розблокування або блокування автомобіля на відстані.  Однак за допомогою підключеного мобільного додатка ви також зможете побачити залишок пального, стан спідометра та місцезнаходження автомобіля.

Для нових моделей автомобілів і переважно за додаткову плату ви можете використовувати функцію самостійного паркування або автоматичне ввімкнення фар, що також сприятиме комфортнішому керуванню автотранспорту. І вже кілька років доступні додатки для користувачів операційних систем Android та iOS, за допомогою яких мобільні додатки переносяться на сенсорний екран автомобіля. Вони контролюються голосом, що підвищує безпеку дорожнього руху.

Кожному водієві обов'язково необхідно завантажити мобільний додаток своєї марки автомобіля. Він використовується для швидкого доступу до інформації про ваш автомобіль, а також дозволяє змінювати деякі налаштування.

Ви рішуче налаштовані придбати будь-яку з вищезазначених смарттехнологій? Ви неодмінно оціните досягнення сучасної технологічної доби за дуже короткий час не тільки з точки зору комфорту, але й з точки зору економії часу та енергії. Перегляньте всі смартзнижки та отримайте домашніх помічників та корисні товари для відпочинку прямо зараз за зниженими цінами.

Смартзнижки до - 30% на онлайн-шопінг

__tag_orange

1659

купонів на знижки

79438

знижок
__cart_orange

311

інтернет-магазинів
__users_orange

90 000

людей використовують KUPLIO