Cмарттехнології на кожен день – заощаджуйте час, гроші та енергію

Смартзнижки на онлайн-шопінг

Чи замислювалися ви про те, щоб перетворити своє помешкання на розумний будинок? Чи знаєте ви, які розумні технології можете використовувати щодня? Насолоджуйтесь вигідними цінами та купуйте зараз.

Розвиток нових технологій стрімко рухається вперед, і в сучасному світі наша участь у багатьох процесах облаштування побуту може бути виключена. Інтелектуальні функції стали частиною побутової техніки, автомобілів, ігор, годинників тощо. І це не просто тренд, їхня роль насамперед полягає в тому, щоб підвищити наш комфорт при використанні технологій у повсякденному житті та заощадити нам гроші.

Яка розумна техніка буде корисна вам і вашим близьким? У цій статті ми зібрали для вас кілька корисних порад. Не забудьте переглянути категорії Будинок і житло, Електроніка, Онлайн-ігри, Здоров'я або Авто-мото та обирайте з десятків чудових продуктів за фантастичними цінами.

Хочете знати, з чого вибрати? Натисніть Смартзнижки, щоб почати купувати.

 

Смартгодинник на руці

Розумний дім

 

Смартдім – це популярний гаджет, який все частіше використовується в побуті для полегшення повсякденного життя. Ще не чули про розумний будинок? Коротко пояснимо, чому він популярний.

Головною характеристикою розумного будинку є те, що окремі пристрої та побутові прилади в будинку здатні спілкуватися один з одним. І ви можете керувати ними за допомогою смартфона, планшета або комп'ютера, не перебуваючи безпосередньо поруч з ними.

Першим кроком до розумного будинку для більшості людей зазвичай є встановлення інтелектуального освітлення, яке керується смартфоном, диммером або бездротовим вимикачем. Крім того, існують десятки інших пристроїв, які полегшують роботу вдома, наприклад, розумна пральна машина, холодильник, пилосос, мікрохвильова піч, термостат або сейф.

Вам не доведеться турбуватися про складне встановлення будь-якого з цих приладів. Усі пристрої працюють за допомогою бездротової мережі Wi-Fi, Інтернет або Bluetooth. Тож ніяких додаткових інвестицій від вас не потрібно, навпаки, ця техніка дозволить вам заощадити на енергоспоживанні.

Книжкова полиця з гаджетами

Не знаєте, який смартпристрій купити першим? В інтернет-магазині Moyo ви можете переглянути широкий асортимент смартгаджетів.

Інтелектуальні технології також можуть допомогти вам убезпечити та захистити ваше помешкання. Про які пристрої йдеться? Зокрема, не нехтуйте встановленням зовнішньої смарт-камери. Завдяки їй ви зможете контролювати будь-який небажаний рух біля будинку або двору. Якщо щось станеться, ви матимете доступ до відеозаписів.

У наш час нерідко розміщують смарткамеру також і в приміщенні. Вона стежить за тим, що відбувається в будинку або квартирі, і крім охорони житла, ви також можете використовувати камеру для спостереження за домашніми тваринами, яких ви залишаєте вдома протягом дня.

Камери зовнішнього спостереження

Чи знаєте ви, що існує розумний замок для дверей? Встановіть його на вхідні двері – і ви можете забути про нескінченний пошук ключів. Двері можна легко відімкнути за допомогою функції Bluetooth на смартфоні, планшеті або смартгодиннику.

Для додаткового захисту вашого помешкання за допомогою інтелектуальних функцій ми рекомендуємо придбати домашній бездротовий дверний дзвінок, сигналізацію або різні детектори та датчики.

Розумний замок керується смартфоном

Хочете захистити своє помешкання за допомогою розумних замків? Відкрийте інтернет-магазин Stylus​​ і вибирайте з широкого асортименту.​

Зручна смартелектроніка для всього помешкання
 

Уявіть, що ви можете приготувати чашку смачної кави вранці, не встаючи з ліжка. Це може стати реальністю дуже легко. Все, що вам потрібно – це розумна кавоварка. Натиснувши кнопку в додатку, ви зможете готувати каву дистанційно за допомогою автоматизованого процесу.

Автоматичні кавомашини, як і інші розумні помічники, можна знайти в інтернет-магазині Touch.

Бажаєте обладнати свою кухню смартгаджетами? Ваші можливості майже безмежні. Основні гаджети, які полегшать ваше життя – це розумна мікрохвильовка, холодильник і гриль. Також не забудьте про розумні змішувачі, які принесуть затишок у ваш будинок.

Крім того, ви, безсумнівно, оціните розумні перемикачі для керування освітленням, жалюзі або музикою. Ви також можете одночасно керувати декількома приладами. А за допомогою розумних розеток можна контролювати енергоспоживання безпосередньо на смартфоні.

Якщо ви хочете придбати лише один продукт із категорії смарттехнологій, ми обов'язково рекомендуємо робот-пилосос. Він подбає про безлад на підлозі, а ви не будете докладати ні найменших зусиль. Це спрощене прибирання обов'язково сподобається всій родині.

Робот-пилосос

Купити розумну побутову техніку за доступною ціною зовсім не складно. Все, що вам потрібно зробити, це подивитися пропозиції в інтернет-магазині MTA.

А як щодо розумного саду? У наш час це також можливо. Незалежно від того, чи часто ви подорожуєте, чи просто не встигаєте доглядати за рослинами, розумні горщики або вазони з автополивом – це те, що вам потрібно. Ви будете в захваті від зеленого та квітучого будинку щодня.

А для саду обов'язково придбайте роботизовану газонокосарку. Вона може обробляти рівну ділянку дуже легко та швидко. Садовий пилосос також допоможе вам у ландшафтному дизайні.

І нарешті, ви, напевно, знаєте, що автоматичний полив може полегшити зрошування вашого саду. Незалежно від того, чи ви вдома, чи у відпустці, вам не потрібно турбуватися про те, що ваші рослини зав'януть.

Автоматичний полив

Бажаєте придбати розумну техніку для свого саду? Виберіть необхідні гаджети з пропозиції інтернет-магазину Фокстрот.

Розробники розумної електроніки також потурбувалися про домашніх тварин. Саме тому сьогодні ви можете придбати для них різні види смартпродуктів. Найпопулярніші – розумні годівниці або розумні повідці.

І нарешті, бездротові навушники, які ви будете використовувати щодня для прослуховування музики, перегляду фільмів або навчання. Дрон може бути чудовою ідеєю для подарунка, оскільки деякі з них мають інтелектуальні функції.

Бездротові навушники

Цікаво, чи чули ви про кросівки американського бренду, які можуть зав'язувати шнурки самостійно? Це можливо за допомогою додатка, яким керує користувач.

Здається, розумні функції можуть бути частиною абсолютно несподіваних продуктів. Однак немає сумнівів, що вони поступово полегшують наше життя у багатьох сферах.

Хочете нові бездротові навушники для себе або близької людини? Заходьте в інтернет-магазин iCOOLA та купуйте за доступними цінами.

Розумні автомобілі

 

Розвиток та застосування смартфункцій також не оминуло автомобільну промисловість.
Розробники постійно намагаються створювати інновації, які б полегшували життя автомобілістам. Наприклад, чи знаєте ви, що існує система, за допомогою якої ви можете дистанційно розблокувати або заблокувати свій транспортний засіб? За допомогою застосунку, який ви встановлюєте на мобільний телефон, ви також можете побачити місцезнаходження автомобіля, стан одометра та залишок пального.

Ця система може бути встановлена на всі види автомобілів, тому в основному всі марки можуть стати розумними.

Білий автомобіль

Більшість автовиробників розробляють застосунки для своїх клієнтів. Їхня робота полягає в забезпеченні швидкого доступу до інформації про транспортний засіб. Ви вже завантажили такий застосунок вашої автомобільної компанії? Зробіть це сьогодні. Ви можете змінити деякі налаштування автомобіля безпосередньо на телефоні та переглядати різну цікаву інформацію.

Зробити перший крок до розумного будинку може бути непросто, але ми впевнені, що вам сподобається полегшувати повсякденне життя. Скористайтеся  Cмартзнижками та обладнайте ідеальний розумний будинок новими помічниками вже зараз.

smart-discount