Щедре Різдво для всієї родини: заощаджуйте на подарунках з нашими пропозиціями

Різдвяні купони та знижки до 50%

Ви вже знаєте, що подарувати родині та друзям? Ми знаємо, як ви можете заощадити. Скористайтеся спеціальними пропозиціями на нашому сайті з 1 по 20 грудня та придбайте все для ідеального Різдва.

Швидко наближається найкрасивіша та найчарівніша пора року. Нарешті, ви зможете провести більше часу з сім'єю, відпочити під час свят, насолодитися смачною їжею поруч з красиво вбраною святковою ялинкою. А обов'язковим атрибутом свята є подарунки, придбані від щирого серця.

Ваші родичі вже поділилися з вами своїм списком побажань? Ми порадимо, що найкраще підійде в якості подарунків дітям або дорослим, а також де все це придбати за доступними цінами. Запевняємо, шопінг буде легким, швидким, а ви заощадите пристойну суму.

Найкращі різдвяні подарунки пропонуються в таких категоріях, як мода, електроніка, меблі та житло, аксесуари та текстиль, парфумерія та косметика, ювелірні вироби, годинники, іграшки, книги, спорт, здоров'я та подорожі.

Бажаєте купити щось негайно? Подивіться, які у нас знижки на різдвяні та новорічні подарунки.

Родина обіймається біля святкового столу

Автор: Ніколь Міхалу (Pexels)

Одяг для всієї родини


Різний одяг та модні аксесуари є одними з найчастіше купуваних подарунків. У той час як дорослі майже завжди задоволені одягом, діти часто - ні. Новий одяг особливо потрібен в зимову пору року, адже теплого одягу ніколи не буває багато.

Який одяг для подарунка купити на Різдво? Тепла пара шкарпеток має бути в кожному новорічному пакунку, комплект із шапки та шарфа сподобається як пані, так і панам, а дітлахи будуть у захваті від теплої пайти з казковими мотивами. Класичний в'язаний светр можна подарувати молодшому і старшому поколінню, його оцінять всі.

Чи добре ви знаєте вподобання та необхідні розміри одягу всіх членів сім'ї? Тоді вам не доведеться турбуватися про придбання більш дорогих речей, таких як стильне жіноче пальто або тепла чоловіча зимова куртка.

Сучасний одяг для кожного члена сім'ї можна знайти в інтернет-магазині Answear. Не чекайте і купуйте, поки всі розміри доступні.

Плануєте сімейне катання на лижах між святами? Без функціональної та теплої вуличної куртки та якісного взуття не обійтися. Скористайтеся нашими пропозиціями та заощаджуйте на покупках:

Жінка штовхає свнки з дитиною

Автор: Ян Крюков (Pexels)

Електроніка як улюблений подарунок


Для багатьох людей першим вибором при покупці новорічних подарунків є категорія побутової техніки та електроніки. Хочете теж щось купити на Різдво? У нас є хороші новини, тепер ви багато заощадите на цих продуктах.

Що могли б оцінити члени сім'ї? Кожен підліток у вільний час користується бездротовими навушниками. Навчання буде простішим з більш потужною моделлю ноутбука або планшета, а нова електронна книга може стати чудовою мотивацією для читання.

А батькам потрібні практичні подарунки, щоб швидше виконувати різні домашні справи. Які саме? З підбору побутової техніки для кухні рекомендуємо вибрати кухонний комбайн від інтернет-магазину Touch. Цей помічник буде виконувати багато видів робіт, а завдяки йому значно скоротиться час перебування на кухні.

Ніхто не хоче пилососити вдома? Новий роботизований пилосос стане популярним і незамінним помічником у прибиранні. Також буде корисною посудомийна машина або комбінована пральна машина-сушарка.

Коли справа доходить до вибору різдвяних подарунків, нам також є чим порадувати бабусь і дідусів. Хоча вони часто не признаються, що хотіли б отримати у подарунок, але, звичайно, не відмовляться від ковдри чи тапочок з електричним підігрівом.

Дрібна електроніка для догляду за тілом, така як електрична зубна щітка, епілятор для жінок або тример для бороди та вусів для чоловіків, також є популярними подарунками на Різдво.

Робот-пилосос

Автор: Cottonbro Studio (Pexels)

Все для затишного будинку


Атмосферу в помешканні створюють не тільки люди, а й аксесуари, які прикрашать будинок. Ви вагаєтеся купувати великі та дорогі предмети меблів? Зосередьтеся на дрібних меблях та аксесуарах. Вони також важливі, і ви подаруєте своїй родині ще красивіший дім на Різдво.

Ми підготували для вас додаткові пропозиції, щоб ви могли заощадити при купуванні меблів. Перегляньте, наприклад, наступні:

Перше враження про будинок створюється при вході. Як виглядає ваш передпокій? Можливо, там не вистачає зручної взуттєвої шафи або лавки для комфортного взування.

Ви можете створити більше місць для сидіння у вітальні, придбавши стильні крісла та пуфи. Не забудьте невеликий журнальний столик і книжкову полицю або практичний комод. Ви працюєте з дому? Вам обов'язково знадобиться практична полиця для документів.

Подарунки у вигляді декоративних мисок, ваз, картин або дзеркал сподобаються не тільки рідним, а й друзям і знайомим.  Ці маленькі акценти зроблять ваше помешкання ще красивішим і затишнішим. А як щодо подарунка у вигляді лампи або іншого освітлення? У нетрадиційному дизайні він порадує кожного любителя аксесуарів для дому.

Вітальня з диваном і дзеркалом

Автор: Макс Рахубовський (Pexels)

Парфуми та косметика для близьких


Хочете подарувати парфуми на Різдво? Це один з найскладніших виборів подарунку, тому купувати його рекомендується тільки тим, чиї смаки ви добре знаєте.

Кілька факторів відіграють роль при придбанні парфумів. Перш за все, важливо, чи вибираєте ви їх для жінки або чоловіка і якому аромату вони віддають перевагу. Чоловіки зазвичай шукають більш важкі та пряні аромати, тоді як жінки шукають легші солодкі або цитрусові. Подумайте, чи хочете ви інвестувати в якісні парфуми або вибрати туалетну воду з більш слабким ароматом. І, нарешті, будь то аромат для повсякденного носіння або просто для особливих випадків.

Не можете зрозуміти, як вибрати парфуми? Наша порада полягає в тому, щоб запитати людину або людей, яких це стосується, безпосередньо, які парфуми вони хотіли б. Результатом стане щира радість від подарунка під ялинкою.

У інтернет-магазині Notino можна знайти великий вибір парфумів різних брендів. Ви можете розраховувати на чудові ціни та швидку доставку.

Придбання товарів для краси може бути настільки ж складними, якщо ви не знаєте улюбленого бренду або смаків в засобах по догляду людини, якій ви хочете порадувати подарунок. Зробіть це елегантно і подаруйте подарунковий сертифікат в улюблений інтернет-магазин.

Купити косметику зі знижкою? Можливо з нашими пропозицями:

Хочете дізнаватися і про інші чудові пропозиції? Підпишіться на розсилку.

Для найвибагливіших


Ювелірні вироби завжди були і завжди будуть одним з найбажаніших подарунків, щоб висловити без слів, наскільки ви піклуєтеся про іншу людину. Ви можете виявити вдячність батькам, любов і вірність партнеру або подякувати кращому другові за довгу дружбу.

Асортимент прикрас дійсно великий. Ви можете вибрати каблучку, намисто або сережки, виготовлених із різних матеріалів і оздоблених камінцями різного кольору, ніжними або більш масивними.

Ви хочете, щоб дамі перехопило подих від вашого подарунка? Подаруйте їй набір прикрас. Додайте скриньку для ювелірних прикрас, і ваш унікальний різдвяний подарунок готовий.

На щастя, ювелірні вироби здавна були не тільки для дам, а й для джентльменів, щоб продемонструвати свою індивідуальність і смак. Будь то перстень, браслет або ланцюжок з підвіскою, чоловік обов'язково буде задоволений вашим вибором.

Підвіска у формі сердечка

Автор: Кароліна Габовська (Pexels)

Хочете подарувати годинник на Різдво? В інтернет-магазині Дека можна придбати жіночі та чоловічі годинники:

Різдвяні сюрпризи для дітей


Для дітей Різдво має особливе магічне значення. Вони з нетерпінням чекають новорічних пакунків з довгоочікуваними подарунками. Які сюрпризи ви приготуєте для них цього року?

Найкращі подарунки для малюків – практичні. Ми маємо на увазі особливо одяг, оскільки діти швидко ростуть. Для дітей від 1 року підійдуть іграшки для розвитку моторики або дерев'яні дидактичні іграшки.

Діти від 3 років допитливі, люблять активні ігри і відкривати для себе нове. Порадуйте їх інтерактивними іграшками та конструкторами. У цьому віці настав час для першого самоката. І, звичайно, м’які іграшки повинні бути в кожній дитячій кімнаті.

Малюк грається з іграшками

Автор: Cottonbro Studio (Pexels)

Ви регулярно читаєте казки дітям? Ви не тільки сприяєте розвитку дитячої уяви, а й створюєте звичку багато читати. Цілком ймовірно, що вони будуть насолоджуватися читанням книг самостійно, коли стануть старше.

До речі, книги - чудовий різдвяний подарунок і для дорослих. Чи є серед ваших знайомих поціновувач літератури? Подаруйте йому чудові хвилини з гарною книгою.

Жінка з книжкою

Автор: Влада Карпович (Pexels)

Від книжок з картинками та звуком до художньої літератури для дорослих. Все це пропонує книжковий інтернет-магазин Yakaboo за фантастичними цінами.

Подарунки для здоров'я


Ви не можете купити здоров'я для своїх близьких, але вітаміни та харчові добавки – так. Виберіть конкретні продукти відповідно до проблеми, яку вони повинні вирішити, або віку одержувача. Ви будете раді дізнатися, що тепер будете платити за них набагато менше, ніж зазвичай.

Не забувайте про вітаміни для підтримки імунітету. Його потрібно систематично зміцнювати з раннього віку, тому додавайте вітаміни і в дитячі новорічні пакунки.

Хлопчик читає книжку з бабусею

Автор: Михайло Нілов (Pexels)

Багато факторів впливають на здоров'я, включно зі способом життя та регулярними фізичними вправами. Хочете підтримати своїх близьких у якомусь виді спорту? Подаруйте їм правильний спортивний інвентар. У категорії товарів для здоров'я та відпочинку ви також можете придбати очищувачі повітря, масажне обладнання або домашні тренажери та спортивне обладнання в якості новорічних подарунків.

Спортивний одяг для жінок та чоловіків можна знайти в інтернет-магазині Athletics.

Враження у подарунок


Не хочете купувати матеріальні подарунки? Будьте оригінальними та обирайте у подарунок враження, які з кожним роком стають все популярнішими. Ті, хто любить пригоди та екстремальні види спорту, будуть в захваті від оглядового польоту на літаку, стрибка з парашутом або польоту на повітряній кулі. Гарний відпочинок під час різдвяних канікул може стати подарунком у вигляді катання на лижах та перебування на іноземному гірськолижному курорті.

У вас вдома є гурман? Подаруйте йому дегустацію вина або кави чи вишукану вечерю з декількома стравами. Також надзвичайно популярні уроки танців, курси дайвінгу, катання на гоночних автомобілях , альпінізмабо майстер-класи з кулінарії або кераміки. Більш традиційні подарунки - це масаж або відпочинок у велнесі. І, звичайно, ви можете насолоджуватися всіма враженнями у парі чи всією родиною.

Ви обов'язково підберете подарунок, який підійде саме вам.

ДІвчина працює на гончарному колі

Автор: Анастасія Шураєва (Pexels)

Ви вже знаєте, якими знижками на різдвяні подарунки скористаєтеся? Окрім сюрпризів для інших, порадуйте і себе бажаним довгоочікуваним подарунком. Було б шкода не скористатися вигідними цінами. Вибір подарунків втомлює? Наші поради допоможуть вам. А найкращою нагородою за підготовлені різдвяні сюрпризи стануть щасливі обличчя близьких біля ялинки. Це найкращий подарунок для кожного з нас.

Різдвяні купони та знижки до 50%