Міжнародний день захисту дітей та ідеї подарунків для малечі

Промокоди зі знижками до - 30% до Дня захисту дітей

Наближається свято всіх дітей і це означає, що пора купувати подарунки. Відсутні ідеї? На нашому сайті ви знайдете безліч спеціальних пропозицій. Ми розповімо вам про найкращі.

Тільки батьки знають, як важко виховувати дітей і піклуватися про них. З раннього віку дитини батьки приділяють їй всю увагу і вчать її новому, щоб вони виросли порядними і добрими людьми. Однак виховання також включає багато прекрасних моментів, наприклад, день, коли дитина починає ходити або говорити, обов'язково запам'ятається батькам. Саме тому можна сказати, що бути батьком - це найвідповідальніше і водночас найприємніше завдання у світі.  Ну а коли ще можна відсвяткувати те, що у вас є діти та показати їм ще більше любові, як не в Міжнародний день захисту дітей? Ви можете придбати

НАЙКРАЩІ подарунки для своїх малюків у таких категоріях як іграшки, дитяча мода, дитячі товари, меблі для дитячих кімнат, комп'ютерні ігри та приставки, спортивний інвентар, подорожі та страхування. Давайте поговоримо про те, що варто купувати для наймолодших та для старших діток.

«Ми ніколи не дізнаємося, що таке батьківська любов, поки самі не стаємо батьками».  
—  Генрі Уорд Бічер

Хочете знати, які знижки до Дня захисту дітей підійдуть саме вам? Перейдіть за посиланням нижче, щоб знайти їх усі в одному місці.

Мама тримає малюка на руках, батько дивиться на нихАвтор: Густаво Фрінг (Pexels)

Іграшки для наймолодших членів сім'ї
 

Діти у віці кількох місяців ще не можуть сприймати іграшки так само, як їхні старші брати та сестри, але ви можете подарувати іграшки для немовлят, щоб допомогти їм розвиватися. Хорошим прикладом є іграшки для розвитку дрібної моторики, пазли або інші навчальні іграшки. Також популярні дерев'яні або текстильні іграшки. Доповніть колекцію ігор книгами, спеціально розробленими для немовлят.


Діти від 1 до 2 років готові сприймати більше стимулів для розвитку мозку, почуттів та уяви. Бажано купувати їм іграшки-штовхалки, різноманітні конструктори або пазли з великими деталями. Для трирічної дитини будуть цікавими іграшки з освітнім виміром, такі як головоломки зі складання тварин або сортування кольорів та візерунків. І також це найкращий час для першого самоката.

Для дітей у віці 4 та 5 років можна купувати логічні ігри та ігри для розвитку уяви. Популярними є головоломки, ігри з балансом та різні конструктори на шурупах. Дітям цього віку також сподобаються дерев'яні музичні інструменти, набори інструментів та дитяча міні-кухня.

Шестирічні непосиди вже готуються йти до школи, а це означає , що будівельні конструктори, головоломки та іграшки для вивчення букв та цифр будуть практичною покупкою. Знову ж таки, не забувайте про книги, які не тільки допоможуть попрактикуватися у навчанні, але й розширять словниковий запас дитини. Цікавими будуть книги з яскравими ілюстраціями, зошити з завданнями або робочі зошити.

Навіть діти у віці 7, 8 та 9 років ще залюбки граються з іграшками. Але в цьому віці вони, безумовно, скажуть самі, чого саме вони хочуть. Якщо ви хочете їх здивувати, придбайте дерев'яний пазл або головоломку.

Дівчинка грається з конструкторомАвтор: Тетяна Сирікова (Pexels)

Найніжніша турбота про дитину


Ви готуєтеся до ролі матері та батька чи хочете зробити практичний подарунок друзям з немовлям? Зосередьтеся на продуктах, спеціально розроблених для догляду та потреб новонароджених та маленьких дітей.

Необхідне набір включає пляшки, соски, пелюшки, підгузки, масла та інші косметичні засоби, підігрівачі пляшок, автокрісло та дитяче ліжечко з матрацом. У сім'ї з дітьми трохи старшого віку кожна мати оцінить засоби безпеки, наприклад, блокатори відкривання духовки, холодильника або меблів. Також буде корисним огорожа перед сходами абоманеж.

Повну комплектацію для мами та малюка можна знайти в інтернет-магазині Chicco. Підготуйтеся до появи дитини заздалегідь і отримайте все необхідне.

Одяг для маленьких і великих
 

Купити багато дорогого одягу для маленьких дітей - це не дуже вдала ідея з фінансової точки зору. Діти ростуть дуже швидко, і ви навіть не втигнете одягти всі нові комплекти одягу, які стануть для них маленькими. І правда в тому, що іноді вони можуть дуже швидко забруднити чи зіпсувати одяг. Тому ми дамо вам поради, в яких інтернет-магазинах ви не витрачаєте багато грошей на дитячий одяг і при цьому забезпечите дітям необхідний комфорт.

Для найменших рекомендуємо купувати в інтернет-магазині Sinsay в розділі для немовлят. Товари тут характеризується високою якістю та дуже доступними цінами. Боді, піжами, спортивні штани, футболки та зимовий одяг можна купити відразу комфортно, не виходячи з дому.

Купувати одяг для дітей старших за віком вже трохи складніше, адже у них є улюблені казкові персонажі, вони віддають перевагу певним кольорам і поступово починають слідувати тенденціям. Але ми переконані, що ви підтримаєте їхні смаки, замовивши одяг в інтернет-магазині Intertop. Магазин постійно змінює свою пропозицію та доповнює її стильним одягом для зовсім маленьких дітей та підлітків.

Наша порада: подаруйте підліткам подарункову картку замість одягу. Це продемонструє їм вашу впевненість у їхньому виборі.

Ви вже купували товари в інтернет-магазині Answear? Сама назва говорить про те, що тут продають модний одяг. Крім дитячих товарів, тут ви знайдете предмети одягу відомих брендів для жінок та чоловіків, тому в гардероб можна додати щось новедля всієї родини.

Хочете дізнатися про інші пропозиції? Стежте за нашою сторінкою, щоб завжди дізнаватися про найкращі знижки першими.

Дівчинка вдягає шкарпеткуАвтор: Аннушка Ахуджа (Pexels)

Все для нової дитячої кімнати
 

Природно, що з віком дітей змінюється і дитяча кімната. Найбільша зміна відбувається, коли дитина йде в перший клас і змушена відмовитися від цілодобових ігор. Вони замінюються навчанням, а дитяча кімната повинна бути адаптована до позашкільних занять дитини.

Відмова від усіх іграшок одночасно може бути дуже складною для дитини. Тому зменшуйте їх кількість поступово разом з майбутнім школярем і знайдіть для іграшок спеціальне місце в кімнаті, щоб зберігати в належному порядку. Далі облаштуйте місце для досить просторого письмогово столу зі стільцем і створіть приємний учнівський куточок для школяра. Ви можете додати також зручну пробкову дошку або фліпчарт.

 Окрім комода також облаштуйте дитячу кімнату повноцінною шафою-купе, замініть дитяче ліжко на класичне, а килимок - на новий нейтрального кольору. Прекрасним завершенням всієї трансформації дитячої кімнати буде зняття шпалер з дитячим малюнком та фарбування стін в той колір, який вибере дитина. Зрештою, дитина повинна відчувати себе якнайкраще у своїй кімнаті.

У вас вдома є вже дорослий школяр? Можливо, йому сподобається більша книжкова полиця та шафа, ергономічний стілець або зручніший матрац. І ви можете бути впевнені, що жоден учень чи підліток не відмовиться від зручного та практичного аксесуара у вигляді крісла-мішка.

Не знаєте, як відремонтувати дитячу кімнату? Запитайте безпосередньо дитину, як вона це уявляє, і змініть її разом. Адже новий ремонт у кімнаті може стати надзвичайно приємним і практичним подарунком до Міжнародного дня захисту дітей.

Дитяча кімнатаАвтор: Норберт Левайсікс (Unsplash)

Незалежно від того, чи хочете ви облаштувати дитячу або студентську кімнату, ви можете знайти найкращі пропозиціїна нашому вебсайті. Натисніть посилання нижче, щоб вибрати.

Електроніка для школи та розваг


Вільний час дуже важливий для дітей, щоб розслабитися та перезарядитися після навчання або інших обов'язків. Звичайно, вид діяльності повинен бути різноманітним. Ви, напевно, погодитися з тим, що гра в комп'ютерні ігри є одним з улюблених видів дозвілля для дітей.

Хочете подарувати своїм дітям ще кращу гру та досвід? До Дня захисту дітей подаруйте їм ігрову приставку з пропозиції інтернет-магазину Фокстрот. Їхня радість буде невимовна, як і при даруванні мобільного телефону, нових бездротових навушників або камери.

А ще дуже важливою є друга категорія електротехніки , яка корисна студентам насамперед для навчання. Ми маємо на увазі, наприклад, ноутбук або планшет, які стали важливим інструментом навчання. Чи є у ваших дітей старша модель цих гаджетів? Порадуйте їм більш потужний пристрій, яким вони можуть користуватися навіть у вільний час.
 

А як щодо електроніки для найменших дітей, що ви можете їм подарувати? Наприклад, оберіть для них щось серед  музичних іграшок, маленьких дитячих консолів або нешкідливих дитячих ігрових ноутбуків. Це може бути їх перший контакт з електронікою та технологіями.

Для кожної електроніки необхідно встановити межі, наприклад, як довго і коли діти можуть з нею грати. Встановіть правила, як ви вважаєте за потрібне, наприклад, годину на день після домашньої роботи або виконання домашніх обов'язків.

Мама і дитина біля ноутбукаАвтор: Джулія М. Кемерон (Pexels)

Шукаєте вигідні пропозиції серед електроніки? Ми знайшли їх для вас.

 

Розвиток у спортивних заняттях
 

Ви хочете, щоб ваша дитина й надалі займалася спортом або хочете її заохотити? В обох випадках важливо, щоб це був спорт, який їй справді подобається. Тільки витрачаючи час на заняття, які їх задовольняють, вони можуть досягти чудових результатів. Легка атлетика, футбол, флорбол або плавання, деякі з них, безумовно, зацікавлять їх. А на свято подаруйте їм якісний спортивний інвентар та аксесуари. Пам'ятайте, що низку чудових пропозицій спортивних товарів також можна знайти на нашому вебсайті, натиснувши на ці купони.

Ваша дитина любить малювати, танцювати або захоплюється грою на музичних інструментах? Підтримайте його в цих починаннях та подаруйте на День захисту дітей курс занять в гуртку, в якому у нього буде багато можливостей для розвитку свого таланту. Мало того, що ваша дитина зможе знайти багато нових друзів, присвятить себе змістовній діяльності після школи і, що не менш важливо, це може допомогти йому вибрати роботу в майбутньому.

А ще одна чудова ідея провести літні канікули з користю - це школа в природі або дитячий табір. У них є кілька переваг – діти не проводять весь час вдома та отримують масу вражень в колі вірних друзів. Купити все необхідне можна в одному місці, в інтернет-магазині YesOriginal.

Діти в балетній школіАвтор:  cottonbro studio (Pexels)

Час, проведений разом
 

Ніякі матеріальні подарунки ніколи не будуть настільки цінними, як час, проведений разом всією родиною. Тож, якщо вам досі цікаво, як провести Міжнародний день захисту дітей, наша відповідь зрозуміла - вихідні разом.

Перше червня припадає на суботу, а це означає, що робота не обмежить вас, і ви зможете повною мірою насолоджуватися цим днем зі своїми дітьми. Діти молодшого віку будуть в захоплені від відвідування зоопарку, замків, дитячих музеїв або різних визначних пам'яток міста. А у підлітків перехопить подих від відпочинку за кордоном або у парку розваг.

Однак не забудьте оформити туристичну страховку під час кожної подорожі. Ніколи не знаєш, коли може знадобитися допомога.

Ви також можете провести часна свіжому повітрі разом під час катання на роликах, сімейних велосипедних прогулянок, легкого пішого туризму або відправитися в подорож з ночівлею в палатках.

Мама і дочка збираються у подорожАвтор: Іван Самков (Pexels)

Бажаєте заощадити на сімейному відпочинку? З цими пропозиціями буде легко.

Ви вже знаєте, який сюрприз будете готувати для своїх дітей до Міжнародного дня захисту дітей цього року? Ми переконані, що ваш подарунок буде незабутнім і цей день запам'ятається як один з особливих.